12 июл. 2007 г., 18:16

ЖЕНА - ЦЯЛА ВСЕЛЕНА 

  Поэзия
795 0 0
Вселенска мисъл будиш,
на мъжките очи се чудиш!

В сърцето си ще ме откриеш,
с душата си неповторима!
Ти арфа си десетопръстна,
свириш нежно, вездесъщо!
Но внасяш смут в покоя
и с танците си, фея моя!

Вселенска мисъл будиш,
на мъжките очи се чудиш,
но зная, мен няма да разлюбиш!!!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??