Река съм...
буйна, игрива, сребриста.
Луна съм...
студена, тиха, лъчиста.
Небе съм...
лазурно, слънчево, безбрежно.
Море съм...
укротено от твоята нежност.
Магия съм...
цветна, вълшебна, добра.
Стихия съм...
огнена, неразумна и зла.
Сто лица в едно!
Емоции- палитра цяла.
Не питай как и защо
така до днес живяла
не спирам моят полет към небето,
не крия гневния си нрав
и не расте във мен детето
с дух непоклатимо здрав...
Такава съм! И не една,
а образи безброй във мен съм скрила.
Жена със сто лица,
пред теб сърцето си разкрила.
Такава ме обичай!
Такава ме желай!
Лудо, огнено момиче,
дявол във небесен рай.
Река, небе, луна лъчиста,
стихия, мълния и ураган,
твоята душа разлистват
с дух от огън обладан.
Не се плаши, не се страхувай!
Опознавай смело ден след ден,
таз която днес във мен царува
от страст и нежност окрилен!
22.03.2016г.
Бадемов Цвят
© Mimi Ivanova Все права защищены