Щом погледа си в твоя поглед спрях,
сърцето каза ми: това е жена, създадена за грях.
Жената, на която песни цял живот ще пиша.
Песни, които нощем на ушенце ще ù пея.
Всички написани с любов за нея.
Живота си в ръцете ù оставих.
Подарък за жена любима живота си направих.
Без да се замисля, в твоите ръце оставям се.
На любовта към тебе посвещавам се.
© Драгомир Костадинов Все права защищены