Хубаво ти беше с мен.
Но аз не съм жена за ден...
Всичко във живота има край.
Грешката поне признай!
Говориш,
не те слушам.
Казваш, че си уморен.
Отново ли си отегчен...?
Е, тръгвам си, прости ми.
Сбогуване спести ми...
Обстоятелства немислими...
слова, редени в рими...
Днес си с мен, а утре
с кой, кажи ми...?
© Елмаз Все права защищены