8 июл. 2014 г., 13:10

Жената 

  Поэзия
350 0 0

Тя обича до късно да спи.
И кафето си сладко го пие!
На ден взема си душове... три,
и изправената си коса с маша я навива.
Макар да не излиза - се гримира
(няма да го разбереш).
Усмихва се, когато се прибира,
а като тръгва - чака да я спреш.
Ходи по магазините от удоволствие
... затова и бави се винаги
(шопингът носи спокойствие,
мъжете просто не го разбирате!).
Ако вечер реши да излиза -
пробва всичките си дрехи
... и точните все не ги намира,
а с токчетата е по-лесно.
За час - поглежда телефона си
... часовникът е просто аксесоар.
Обича да танцува в колата си,
особено ако е на светофар.
Лакира се на ден по сто пъти
и смее се преди да каже шега.
Кеф ù прави на безумните въпроси
да отговаря със "Защото така!"

Мили мъже - запомнете едно:
Никога няма да разберете жените!
Съгласете се... приемете го...
и животът ще си улесните!

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??