Гъмжи виртуалното пространство от снимки на момичета -
полуголи, с погледи сластни, опънали дълги, гладки бедра,
на показ извадили обемисти гърди, да се набиват в очите ти.
Какво толкова... обикновена фотография... нали е красота!?
Одухотворяват... Завладяват... Съблазняват... Продават...
Нищо, ако са лепнати в еротично подчертани списания...
Но във виртуалното ни пространство жени ги поставят...
Питам се, биха ли сложили дъщерите си - своите създания?
Биха ли се те самите, така съблазнително изтипосали?
Какво ги интересува чуждия грях, платено падение?
Вървят по течението... не си задават трудни въпроси...
дори забравили, че жената е майка, а не – забавление.
28 07 2019
© Надежда Борисова Все права защищены