15 мар. 2008 г., 09:11

Жената, която 

  Поэзия
737 0 8

Жената, която нощува при чужди мъже,
по принцип е лунно-красива и дваж по-самотна.
Надарена от Господ с убийствено деколте,
миловидни очи и перфектни обноски,
тя не пасва на мъжкия съпружески свят.
Кой смелчак би делил един покрив с Венера Милоска?!
Тази жена е създадена просто така -
да ти дойде за малко в четвъртък на гости,
да те стрелне с око, да ти пусне език,
да омачка два фаса насред твоята кухня,
да въздишаш пред нея като слаб ученик,
по анатомия всички уроци пропуснал...
А ако Бог ти даде нов живот на Земята
и ти викне отгоре: "Опомни се, момче!",
презглава да се втурнеш
и да поискаш ръката
на жената,
която отглежда
чужди мъже.

© Красимир Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??