12 авг. 2007 г., 01:05

Жената в бяло 

  Поэзия
957 0 3

Тя първа живота посреща,
последна ръката държи, 
тя в болката твоя поглежда
и мъката твоя теши.
Сърцето голямо ти дава 
надежда и вяра и сили, 
за теб тя докрай се раздава
в безкрайните нощи и дни.

© Маргарита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??