Много болка душите гнети,
злини тровят нашите сърца,
но Бог умря, за да ни прости,
че обича ни като свои деца.
Той няма да ни изостави,
обича ни в греха ни дори,
вярвай и ще се справиш,
добро в живота си твори!
И тъй - правдата ти почитай,
злото в теб самия победи,
ближния като себе си обичай
и Бог щедро ще те награди!
© Георги Все права защищены