Реших да пробвам и езици нови...
Европейски член понеже сме, нали,
ще се живее значи по техни моди,
но се чудя: свински, телешки, или?...
А не агнешки, че сме една порода,
ми да, нали и аз съм зодия... офца.
Канибализъм да извърша... не мога.
Бе що не пробвам пилешки крилца?
Вярно, крилцата не са в раздел език,
но само как звучат - някак поетично,
като че „полет на душа" шепти лирик,
а пък език е проза... много баладично.
Казват „Трудно е, свят нов, променен
и време трябва ни и много старание..."
Езици чужди, крилца - нищо са за мен.
Преминах и това житейско изпитание.
:)
28.07.2008г
© Анета Саманлиева Все права защищены
Радвам се, че усмивката ми е достигнала до вас.
Поздрав и усмивка ви дарявам.