Не вземай ти живота на сериозно,
от него жив не е излязъл никой,
не слагай му украси и помпозност,
а го живей и никого не питай
дали добър е или пък е лош,
всеки го измерва според себе си,
опознай го ти нашир и длъж
и той ще ти покаже същността си.
Яхни го здраво, тоз живот, за бога,
и му разказвай твоята история
на влюбен в него, толкова е просто,
не го трови със празни главоболия.
Та той , животът, за това е даден,
да му се радваме, да го ценим,
да го живеем истински, с наслада
и с нашата любов да го дарим!
© Nina Sarieva Все права защищены