Живот
Отровата отронва се от теб, от мен.
Всеки час, всеки ден.
Капчица по капчица си заминава.
И жажда вътре в теб оставя.
Остават рани и болежки.
И непоправими грешки.
Преминаваш през какво ли не.
Чак докато сърцето ти не спре.
И всеки тази болест я обича.
Защото 'живот' се тя нарича.
Лекарство само е смъртта,
но всеки предпочита болестта.
© Нина Все права защищены