12 мар. 2010 г., 10:25

Живот 

  Поэзия » Другая
580 0 0

Живот

 

 

Живот, защо ме ти създаваш - да плача ли или да се смея?

Казваш ми: Избирай или ще се отрека!

Защо ме караш да избирам! Дай това, което смееш!

Ако се засмея, знай, ще те омая,

ще бъда силна, смела, дръзка и добра!

Но ако заплача - ти ще бъдеш победител,

ти ще бъдеш моята съдба!

 

Защо смехът ми теб ще обаява, когато моят плач ще бъде орисия?

Защо да не вървим ръка за ръка?

Когато плача, ти ще ми съчувстваш,

а когато се засмея, ти ще се засмееш, нали така!

Ще се боря, знай, за теб, когато има нужда,

а ти ще бъдеш мой приятел, както сега!

 

 

 

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??