„Живот”
Самотно мъничко момче,
яде за да живее и играе,
след време то ще порасте,
ще стане мъж, баща и дядо.
Когато мъж то стане,
жени ще почне да заглежда,
самотен няма да остане,
щом страхотно той изглежда.
След туй ще бъде и баща,
съпруга хубава ще има,
ще го интересуват тез неща,
които карат го деца да има.
Като дядо дърт накрая,
внуците понякога ще чака,
ще разбере какаво е рая,
щом смъртта протака.
© Балрог Все права защищены