Животът е река -
тече, назад не
може да се върне.
Бегълка -
далеч от роден дом,
мечтите не изпуска.
Бележник е със спомени -
залостени в сърдечни килии,
бели листове -
недописани, следи от мастило.
Пишем ли, пишем в дните си!
Животът е блясък в детски очи,
трепереща старческа снага,
влага в уморени очи
и усмивка за сбогом.
Подарък, който никога не се повтаря!
Отваря вратата на вечността,
очакват ни толкова близки и
поемаме с любовта по
пътеките на безкрайността..!!!
© Василка Ябанджиева Все права защищены