Загубѝ ме на карти,
проиграй ме на зарове,
на червено поле заложѝ ме,
разплачи ми смеха,
събуди в мен кошмарите,
да усетя, че всъщност съм жива.
Прелъсти ме гаменски,
разпилей ми надеждите,
и до болка жигосай душата ми,
изгонѝ ми съня, развенчай идеалите,
отблъсни безпардонно ръката ми.
Изгори ме без жал, разпръсни пепелта ми,
открадни си живот до поискване,
и тръгни си сега... ако искаш сбогуване,
че от утре... ще бъде безсмислено.
© Неземна Все права защищены