Животът или пак смъртта? -
Какво избирам аз сега?
Избирам си сама смъртта,
защото искам да умра!
И ще направя аз това,
макар и да потъна в самота!
Не ще се дам аз на живота
и затова избрах си аз смъртта
и ще потъна в бяла светлина!
Някъде, където няма болка и тъга,
някъде, където съм сама,
но въпреки това с мечта,
обгърната от
Бяла светлина!
© Даа Така е Все права защищены