Живот с няколко реда
И още се лутам по житейския път...
Живот, изпълнен с потайности.
Навсякъде тъмно.
Навсякъде смут...
Вървя.
Плувам.
Падам... И се давя...
А ти къде си?
Как ще те позная?
И всъщност кой си?
Сън или реалност...
Надежда си!
А аз какво ти давам?
Едно сърце с незарасла рана.
И всичките мечти на този свят...
Вземи от мен последната искрица.
Изтрий поредната сълзица...
И нека в обич мъката се задуши!
© Дани Все права защищены
поздрав от вълчан,Дани!!!