Отвори широко вратата,
отвори и прозореца ти.
Позволи на времето тихо
до теб, па макар и за малко
да постои.
Позволи на сърцето да види!
Живота прекрасен, чудото
нежно на нашия свят.
Нека очите да плачат
от греховно истинска
страст.
Ръцете с нежност да ваят
любовния танц.
Нежност раздавай,
усмивки дарявай и знай
че всеки търси любов.
Отвори си широко душата.
Тя има нужда да види света...
Да вдиша с гърди свободата!
И с вик от екстаз да пророни
сълзи.
Отвори, отвори си широко
вратата.
Защото знай...,
живота пред прага те чака.
© Ангел Все права защищены
Йоана сърдечни поздрави и на теб до нови !!!
Васе мисля че всеки има собствен прозорец и никой не може дори на сила да му го затваря!Този прозорец е душата на индевида на личноста па макар и истрадала заковала с мъка и тъга своят прозорец може с лекота да разбие оковите тъжни!По ведро усмихни се и живота ще ти се усмихне!До нови!!!