Слънце, сол и топъл пясък
Морска шир, вълни и блясък
Топъл бриз и чайки бели
Тиха музика с нежни трели.
А вълните, като полудели
Морска пяна пръскат пощурели
И танцуват сякаш с брега
Си играят някаква игра.
Раци, миди и делфини
И медузи с воали фини
Плуват рибки пъстроцветни
В гора от водорасли цветни.
Тъй го виждам аз морето
И в едно със слънцето в небето
Най любима дестинация
С положителна вибрация.
© Hristo Hristov Все права защищены