Горчива радост е и мъка сладка -
илюзия от мрак и светлина.
Безкрайни мигове от вечност кратка.
И вик, покълнал в тишина...
Поредица от срещи и раздели -
букет омраза и любов.
Потъване и полет безпределен...
Разпятие и благослов.
© Вилдан Сефер Все права защищены