Какво е бъдещето?
Аз не зная..
Какво ли ще ме сполети?
Защо ли трябва да се тревожа за нещо
или за преди?
Искам да съм просто будна
и с широко отворени очи.
Да попивам живота и той на мен да бди.
Не искам да прекарвам нощи, обляна в сълзи,
искам слънцето да свети и да ме крепи.
Не вярвам в съдбата,
не вярвам в приказки и вечни дни,
но вярвам, че животът
дава и отнема невероятни спомени...
Нали?
© Елена Борисова Все права защищены