Животът е твърде кратък,
за да съобразявам с разни правила,
ще правя каквото си искам,
за последствията ще мисля след това.
Кое е редно и нередно
да чуя в момента не ща,
животът е твърде кратък,
непозволено ще си позволя.
© Пролетното момиче Все права защищены