Животът е странен
07.06.2017
Животът е странен,
леко объркан
И малко претъпкан
с герои от чужди истории.
Обърквайки се
често дописвам
ту мойта,
ту нечия чужда.
Животът е странен,
лепкава смесица
от моя филм
объркан със другите.
И често по грешка
играя ролите
не на един, а на няколко героя.
Животът е странен
пълен с изненади,
почти непредвидим
и труден за четене.
Защото когато
книгата е твоя
други дописват,
а често и трият.
Животът е странен
И никога напълно твой
омесен със всички останали
остава чернова
в ръцете на най-неумелия автор...
© Злори Все права защищены