28 дек. 2011 г., 22:57

Животът жадува 

  Поэзия » Любовная
531 0 2

                                                               Животът жадува

 

                     От звука се родих да докосна

                     твоята нежна и млада душа

                     с нежност на пролетен вятър,

                     с ухание на косена трева.

 

                     Чуй звуците на мойта китара,

                      затвори си очите сега.

                      Обгърни сърцето си с вяра,

                      че за тебе жадува света.

 

                      Твойта младост е тъй непорочна,

                      има истина в твойте очи,

                      откъдето любовта ни започна

                      и някога там ще заспи.

 

                      Тъгувай за повече радости.

                      Усмихвай се на всички тъги.

                      Звукът на живота разнася се,

                      душата ти гали. Нали?

 

                      Прощавай на всички и всичко.

                      Превърни се във тяхна мечта.

                      Защото животът жадува

                      за теб да жадува света.

 

 

 

© Емил Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??