Барабанен ритъм...
Конски тропот...
Пулс насечен...
Животът ми тъй е наречен!
Крачка, две - отскок...
Успех, провал - фурор...
Постигнат срок...
Изпуснат урок...
Болка, радост, смях...
Следва непосилна гадост
и сковаващ страх...
Животът в ритъма живея
и за ритмична смърт копнея!
© Маргарита Ангелова Все права защищены