Днес не е вчерашният ден
и не са ни същите и мирогледите.
Човекът се променя в своя път свещен,
израства и празнува след победите.
Но всяка победа носи своята цена,
обърнеш се и гледаш - трябва за друго да плащаш.
Животът не е страница една,
той стръмен връх е, който да изкачваш!
© Велина Виткова Все права защищены