28 нояб. 2006 г., 23:14

К 

  Поэзия
978 0 3

Кървава картина на кипящи красоти,
кръжащи във коралов кръг кристален.
Комети крият каменни ками
и кален кладенец към мен копаят.

Кандило кърми кармата ми с крясък,
което крехките ми кости да кремира
и краят ми коварен да е кратък
на кладата кована от Кумира.

© Рая Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??