Пулсира още градската легенда
разпиляла се по улиците като нар.
А ние с тебе в мързеливата неделя
крояхме планове за бъдещия свят.
Чаят с дъхавата мента,
лимон и три лъжички мед.
Кафе от кафеварка черна,
със мляко и захар въобще.
На улиците с имената скучни
създадохме по-светъл цвят.
И стаи топли и уютни
предвидихме за всеки в този град.
Курабийки леко запечени
с орехи и мъничко канела.
Цигара бохемски догаряща
колоритна е нашата среща.
© ДИВИЯТ КОН Все права защищены