Кафето сутрин е горчиво,
горчи ми повече и от преди.
За бучка захар моля те вежливо,
а ти ми го подправяш с капчици сълзи.
Отпивам глътка аз намръщена
в зората на новия и леден ден.
През нощта, от теб прекръстена,
не търси отново старото във мен.
Цигара аз запалвам
с угарки от избухнали мечти,
сега съм сигурна, че не сънувам,
димът души ме повече и от преди.
© Злори Все права защищены