24 июн. 2009 г., 23:03

Кажете ми 

  Поэзия » Другая
892 0 5



Разказът свършва дотук -

пропускам причината,

пропускам героите.

Сюжетът - изтъркан боклук,

първично сгрешени са ролите.

 

Ретроспективно - нищо градивно,

пропускам и този трактат.

Какво ми остана - самото начало.

А то е грешка изконна,

или е тих кръговрат?

© Здравка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??