Когато в сива слепота
поредната лъжа ме дави,
с твоите очи проглеждам.
Моя истина си ти.
Когато в огнени окови
изтлява моят волен дух,
с твоите крила политам.
Моя свобода си ти.
Когато топлината на кръвта
изтича от студеното ми тяло,
по вените ми пламваш животворна.
Моята искра си ти.
Знам, не ще намеря небосвод,
под който друга да обичам...
Как без теб живял съм?
Как живял съм... без живот?
© Александър Все права защищены
под който друга да обичам...
Как без теб живял съм?
Как живял съм... без живот?
...!!!