15 апр. 2007 г., 05:02

КАК БОЛИ 

  Поэзия
906 0 2
КАК БОЛИ

Как боли! Когато си отива любовта,
крещящи - спомените те разкъсват,
изпълват те с глуха самота,
мечтите бързо се разпръскват.

Как боли, когато в сърцето ти останат
само парещи следи, тихи стонове
в шепота на празнотата,
черна сянка в душата.

Как боли! Защо това ми причини?
Застанах ти на пътя?
Съжалявам, прости!
Как боли, когато си отиде любовта.



© Анелия Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??