Как да ти кажа, че е студено?
Навън и в душата.
Зима е. Нормално,
лятото отдавна отмина.
Не искам, но все пиша!
Пуста тъга,
Все вдига ръка,
да я изпитам.
На мен прилича,
крие се от света.
Сълзите й - по листа,
остават петна
и някой ги вижда!
© Василка Ябанджиева Все права защищены