Самота и плач в сърцето.
Как да се освободя?
Тъй мрачно и пусто е небето.
Как отново да летя?
Нямам криле, нито крилати мечти.
Как да бъда волна и воля да имам?
Не намирам смисъл в нищо.
Как да си преоткрия?
Загубих се.
Как да не вярвам, че всичко е лоша магия?
Събудих се. От страх треперя.
Как да бъда силна и себе си да пазя?
Нямам нищо.
Как вярата в доброто да запазя?
Моят свят си ти, но в твоя аз не съм.
Как да се надявам, а наивна да не бъда?
Нямам стимул и прекланям глава за път пореден.
Как да възкръсна, без мъртва да бъда?
Ще опитам, но този път ще е последен...
© Катя Все права защищены
Загубих се."
Адски много ми хареса,ама адски много.Грабна ме от първи прочит.
Поздрави!