Как да гледам телевизия
Шоута тъпи със хора скучни
Затворили очи
За свят от войни
Ще ги плюя, ще съм вулгарен
Ще псувам по селски
"БИГ БРАДЪР" ИГРИ НА ВОЛЯ"
Долни без печал и морал
Да говорят и смеят се, забавляват
Точчо сега, хора без работа
Как да заспя, когато в света
Убиват деца...
© Stew Carrey Все права защищены