"Ще си играем на жмичка -
в коя банка тати скри паричка,
че той е във властта шеф
и получи с подкуп някой лев.
В градината дъщеря му Марийка
с таз игра баща си ще разкрийка
и татко и ще се предаде
на органите на МВР..."
© Георги Все права защищены