2 окт. 2006 г., 14:00

как искам 

  Поэзия
743 0 2
Как искам да се върнеш у дома!
С усмивка ведра на прага да застанеш,
с прегръдка силна да ме задушиш,
с целувка нежна да ме утешиш.

Как искам да се върнеш у дома!
Сълзите с поглед мил да изсушиш,
мъката в сърцата с любов да разтопиш,
надеждите в душите от мрак да възкресиш.

Как искам да се върнеш у дома!
С теб да дойде радостта,
любов навеки да цари,
щастие домът да озари.

Как искам да се върнеш у дома!
Слънцето да грейне пак,
звездите радостно да затрептят,
птичките на воля да летят.

Как искам да се върнеш у дома!!!

© Веселина Узунова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??