31 мар. 2018 г., 10:54

Как искам 2 

  Поэзия » Другая
526 1 0

Иска ми се да обичам

с всички сетива зората,

да съм същото момиче

както миналото лято.

 

Да ми ближе коленете

пак морето като куче.

Синьото среднощно цвете

на добро да ме научи.

 

Ах, как искам, но не мога

спомените да изтрия.

Да се върна босонога

и съня ти да изпия.

 

 

 

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??