Как ми се иска да срещна:
обич, която не задушава,
приятелство, което остава завинаги,
вярност, която не е привидна,
любов, която е по-силна от всичко,
радост, която не следва с тъга,
сълзи, които не лъжат,
уважение, което остава,
живот, който продължава,
умора, която е приятна,
труд, който се оценява,
благодарност, която е искрена,
усмивка, която успокоява,
приятелско рамо, което не заблуждава.
А как ми се иска да срещна всичко онова, което е невъзможно!!!
© Гергана Все права защищены