Първо ще направя Пижо!
Пенда малко ще почака!
Че със прежда от коприна,
знайте, стават чудесата!
Пижо ще е с панталони,
риза, шарено елече!
На главата ще му сложа
и калпак, и бяло цвете.
Пенда ще е със сукманче,
бяла риза и шевица!
Погледни я, како Анче,
стана чудна хубавица!
Шнурче бяло и червено
ще превърже Пижо, Пенда!
На гърдите ще говори –
старата легенда!
01.01-01.03 2017г.
© Дияна Все права защищены