9 дек. 2020 г., 10:18

Как се правят м....и 

  Поэзия » Юмористическая
478 0 4

 

Със любов и вдъхновение

трябва то да порасте,

ако трябва и с търпение,

но във ласкави ръце...

 

После, щом кат е готов

изходният материал,

пак отново със любов

(сякаш гледаш сериал)

трябва с нож да се нареже

на парченца многобройни,

и отново с щипка нежност

мекици се извайват стройни...

 

Следва олиото горещо -

Слагат се и от тигана

щом излязат, аз отсреща,

ще ги хапна на дивана...

 

03.04.2015.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??