Как тръгна си от теб животът?
И не успя да кажеш нищо.
Пое в небесната посока,
където ще останеш вечно.
Какво остави на земята -
една разплака жена
и много болка във душата
на близките, на твоите деца.
И никога не сме готови
да се простим, да кажем "сбогом".
Отлитна към звездите - горе.
Там ще се срещнем, някой ден, отново.
© Ивелина Тодорова Все права защищены