Сега, когато отдавна всичко свърши,
се връщам в спомените за теб и любовта.
Припомням си за начина, по който ме гледаше
и мисля, че ти беше единственият, който ме обичаше!
Мисля си за моментите с теб прекарани,
от мен спомняни, а от теб забравени.
Спомням си за болката, която ти причиних,
ти даваше ми щастие, а аз те нараних...
И все пак аз отново съм щастлива,
и този път историята не е фалшива,
друг появи се и животът ми промени,
и нови щастливи моменти ми подари.
Но някак си ти още си някъде в мен,
и сякаш за тебе продължава всеки ден,
но реалността е прекалено жестока
и остава в сърцето рана дълбока!
Не мога от теб да очаквам любов,
животът с предателите е прекалено суров,
надявам се единствено, макар и за миг, отново да те прегърна,
да почувствам топлината ти и да ти отвърна...
"Обичам те!"
© Елен Ривес Все права защищены