Мираж ли си или не си?
А остър меч над мен виси.
И ангел си, и звезден гръм.
Със теб ли съм или не съм?
Какви очи, какво лице!
Какви гърди, какви ръце!
Каква снага, какви крака!
Ела при мен и дай ръка...
От всеки град, от сто села...
Така добра, при мен ела.
Ела без свян, ела без поп.
Ела така... на автостоп.
Във моя кът, във моя храм...
Във моя дом ела без срам.
Ела сега и дай ми знак.
И твой ще съм, и твой съм пак!
© Никола Апостолов Все права защищены
Блбагодаря!
Бъдете здрави!
Привет от мен!