Какво направи с мен?
Не съм се чувствал никога така.
Дори минута да не си до мене,
ми липсваш, чувствам самота.
И взирам се с празен поглед,
обсебен съм от теб сега.
Кажи, какво направи с мене?
В живота си не съм желал
така жена.
Като икона гледам твойта снимка
и моля те смирено аз.
Не ме забравяй, нежно цвете.
Изричам го сега на глас -
обичам те и искам само тебе.
Обичам те, изричам го на глас.
© Константин Константинов Все права защищены