Какво би станало, ако забравим, че сме живи?
Какво би станало, ако забравят те за нас?
Ако нечии страсти диви умрат в целувката си
в този огнен, див захлас?
Какво би станало, ако днес е последният ни ден?
Ако утре се събудим и сме в плен
на Дявола злокобен?
Какво би станало, ако една целувка отровен дъх таи?
И две млади сърца загинат...
Жалко е, нали?
© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Все права защищены