Какво бих дала за теб ®
Какво ли бих дала за теб,
ако Съдбата това ми предложи?
Въпросът е сложен, не толкова лек,
какво бих могла да заложа?
След теб ми остана много тъга,
останаха само чувства разбити...
Но кой ли от мене ще иска това,
на кой ли му трябват сълзите?
Давам си сметка, след теб обеднях
и нямам какво да заложа!
Загубих мечтите, безгрижния смях,
остана ми само вярата в Бога!
© Мариана Все права защищены