Какво е обич...
Единение...
Река от светлини...
Внезапно счупване на клетката,
в която сме сами...
Не е ли скитащо очакване
в реалност от мечти
и вяра, сътворила зидове
на храм за две души...
Не е ли звън безвремие
в часовник от звезди...
Едничко осъзнаване...
Затвор от свободи...
© Михаил Цветански Все права защищены