28 окт. 2007 г., 11:23

Какво е тъгата... 

  Поэзия
1136 0 1

Какво е за мене тъгата -
чувство неизбежно!
Поглеждам небето и виждам луната,
тя грее толкоз ярко и нежно.
Знам, че сега ти също я гледаш,
но не си сам, нали?
Не, не си, Нея прегръщаш,
а моята душа силно боли!
 
Какво е за тебе тъгата -
не знаеш дори!
Скоро ще получа разплата
за пропиляните сълзи!
Дали ще те боли???
О, да - ще те боли,
но не аз съм тази,
която болка ще ти причини.

 

Какво е за Нея тъгата -
Тя никога не ще научи,
но ще ти вземе душата
и на кол ще я забучи!
Сега не ми вярваш,
че не аз болка ще ти причиня,
ала после искрено ще съжаляваш,
защото инициаторка ще бъде Тя!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??